ЦСКА ще устиска равенство в Румъния


В. Мухарски

ЦСКА ще устиска равенство в Румъния

Стяуа - ЦСКА
Стадион: "Д-р Константин Радулеску", Клуж
Дата: 18.08.2011
Час: 20:30
Съдия: Томи Скиервен (Норвегия)

ЦСКА гостува в Румъния на местния Стяуа в първи мач в Лига Европа. Двубоят ще се играе в град Клуж, тъй като спортното съоръжение на румънците - „Генча” няма лиценз за провеждане на официални мачове. От щаба на българите се заканиха, че този път ще отстранят своя противник. Двата тима са се срещали четири пъти до този момент, като Стяуа са успявали да отстранят „червените” на два пъти.

Главният мениджър на ЦСКА Милен Радуканов няма да може да разчита на титулярния си централен защитник Апостол Попов, който е скъсал кръстни връзки и няма да играе в следващите шест месеца. Наставникът на 31-кратните шампиони ще заложи на новото попълнение - словенецът Денис Халилович, който беше картотекиран за мачовете от Лига Европа. Друг нов играч на „червените” - Жуниор Мораеш няма да вземе участие в срещата, тъй като за неговия казус ФИФА иска още време за разрешаването му. Халилович ще партнира на Коста Стоянов в центъра на защитата. В атаката на ЦСКА ще започне румънецът Янис Зику, който се закани да вкара отново на Стяуа. Зику се похвали пред Futbol-tv, че и преди е поразявал вратата на този отбор.

Срещу бившия си отбор ще излезе Валентин Илиев, който до преди няколко години бе капитан ЦСКА. Защитникът заяви, че е готов на всичко за победа над „армейците” и ще даде всичко от себе си. Междувременно стана ясно кои играчи ще излязат за румънските „армейци” в срещата с 31-кратните шампиони на България. Десният защитник Габи Матей със сигурност пропуска мача. На неговото място - на десния бек ще бъде преквалифициран централният защитник Новак Мартинович. Старши-треньорът на Стяуа Рони Леви смята да заложи на същия титулярен състав, който победи Университатя Клуж с 2:1 в неделя.

Последни 5 изиграни срещи:

Стяуа:

10 юли Стяуа - Бурсаспор 1:0 (Приятелска среща)
17 юли Оцелул Галац - Стяуа 1:0 (Суперкупа на Румъния)
23 юли Воинта Сибиу - Стяуа 1:1 (Лига 1)
31 юли Стяуа - Миовени 4:0 (Лига 1)
14 август Стяуа - Университатеа Клуж 2:1 (Лига 1)

ЦСКА:

23 юли ЦСКА - Де Граафшап 0:3 (Приятелска среща)
24 юли ЦСКА - Зонсбек 2:1 (Приятелска среща)
30 юли Литекс - ЦСКА 1:3 (Суперкупа на България)
07 август Локомотив София - ЦСКА 1:2 (А група)
13 август ЦСКА - Черноморец 1:0 (А група)


Досегашни срещи:

Стяуа - ЦСКА

4 мача
2 победи за Стяуа
2 равенства
0 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 9:6 за Стяуа


Коефициенти от bet365:
Стяуа - 1.83
Равен - 3.40
ЦСКА - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Стяуа - 1.85
Равен - 3.20
ЦСКА - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168