Пробвайте знак 1 за Пафос - ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

Пробвайте знак 1 за Пафос - ЦСКА 1948

Пафос - ФК ЦСКА 1948
Стадион: "Алфамега", Лимасол
Дата: 15.08.2024 г.
Час: 20:00


ФК ЦСКА 1948 гостува на Пафос в Кипър в мач-реванш от третия предварителен кръг на Лига на конференциите. Тимът от Бистрица спечели първия двубой с 2:1, но сега изглежда, че по-трудното предстои. Пълен стадион със сигурност не е нещо, което хората на Валентин Илиев виждат всеки ден. Очакванията са, че домакините ще опитат поне да вкарат мача в продължения. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 1.

Добрата новина за ЦСКА 1948 е, че тимът отложи двубоя си през уикенда и спести сили за реванша с Пафос. В Бистрица трябваше да гостува ЦСКА на Томислав Стипич, но от Добрин Гьонов обяви, че са подали молба за отлагане на двубоя, която в крайна сметка бе одобрена от БФС.

Треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев е останал много доволен от отбора по време на първия мач. Почти сигурно той няма да пипа състава, като не се очертава нито една промяна с тези, които стартираха на националния стадион преди седмица. В тима няма наказани или контузени футболисти.

"Мога да поздравя футболистите. Те са виновниците, а не аз. Поздравявам ги за проявения характер и мъжеството. Успяхме да обърнем мача в наша полза. Това е показателно за тяхното поведение, за което ги поздравявам. Има много какво да извлечем от този двубой. Изправихме се срещу сериозен противник с добри изпълнителни. Очаква ни труден реванш, изобщо не се заблуждавам. Всичко обаче зависи от нас. Моето желание е да бъдем по-смели. Да вярваме повече в качествата си и да бъдем по-освободени. Нормално е преди мача да има адреналин. Това обаче не трябва да ни действа негативно. Трябва да играем под напрежение, под заряд. Никой не вярваше, че ще бъдем в Европа. Отстранихме един отбор, победихме друг. Очакванията на ръководство са големи, но това не трябва да ни обременява и да ни бъде в тежест. Точно това се случи в първите минути днес", заяви Вальо Илиев след първата среща.

Иначе преди този мач ЦСКА 1948 направи два трансфера. Тимът подписа със защитника Карло Томашец, който е хърватин. Малко по-рано от Бистрица обявиха и френския полузащитник Паоло Шортино. И двамата обаче няма да имат картотека за предстоящия двубой и ще могат да бъдат използвани на по-късен етап.

 

ПРОГНОЗА: ПАФОС - ФК ЦСКА 1948 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
51