Пробвайте знак Х за Будучност - ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Будучност - ЦСКА 1948

Будучност - ФК ЦСКА 1948
Стадион: "ДГ Арена", Подгорица
Дата: 01.08.2024 г.
Час: 22:00


ФК ЦСКА 1948 гостува на Будучност в Черна гора в мач-реванш от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите. Тимът от Бистрица спечели първата среща в България с 1:0 и сега остава да затвърди превъзходството си над този опонент. Освен това, в последните часове стана ясно, че Будучност няма да играе на собствения си стадион, което ще е допълнителен плюс за хората на Вальо Илиев. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак Х.

Два дни преди мача стана ясно, теренът, на който трябваше да се проведе мача, не отговаря на изискванията на УЕФА. Причината е, че тревното покритие е в лошо състояние. Поради тази причина делегатът на европейската централа го премести от стадион “Под Горицом" на “ДГ Арена". Големият скандал обаче е, че ЦСКА 1948 не получава право да тренира на новата арена, както е редно. Причината е, че там днес ще се играе друг мач от този турнир - Морнар и Раднички 1923. От Бистрица вече са изпратили писмо до УЕФА заради този проблем.

Будучност нe проведе шампионатния сблъсък с Петровац, за да съхрани сили за ЦСКА 1948. Тимът от Черна гора отложи своя двубой, а не така стоят нещата с "червените". Отборът от Бистрица изигра срещата си срещу Спартак Варна (2:2) и определено няма да е по-свежият на терена.

Добрата новина за Валентин Илиев е, че в отбора няма контузени или наказани състезатели.

Звездата на тима - Ради Кирилов говори преди двубоя: "Доколкото разбрах, сменили са терена. Това не ни притеснява, ние сме готови да изиграем мача по най-добрия начин. Имах леки болежки за първия мач с Будучност. Знаем, че са силен домакин. Длъжни сме да се представим по най-добрия начин. За мен мачът започва от 0:0 и трябва да го изиграем много умно. Трябва да сме търпеливи. Имаме всички шансове да си свършим работата. Надявам се пропуските от първия мач да не натежат. Готови сме и за дузпи. Надявам се да не се стигне до продължение и да си свършим работата“.

 

ПРОГНОЗА: БУДУЧНОСТ - ФК ЦСКА 1948 0:0 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
17