Карабельов: В играта сме, вярваме в успеха


Н. Гавазов

Карабельов: В играта сме, вярваме в успеха

Халфът на Ботев Пловдив Янис Карабельов сподели своето мнение след първия мач с Панатинайкос, завършил с победа с 2:1 за гръцкия тим в Атина.

 "Панатинайкос е много силен и стойностен отбор. За пореден път доказахме, че когато правим това, което можем и се изисква от нас нещата се получават. Мисля, че 2:1 е добър резултат. Първото полувреме е свършило – да се готвим за втория мач“, започна Карабельов.

"По мое мнение няма млади и стари – тук сме събрани качествени футболисти. Всеки е тук, за да давва всичко от себе си за каузата отборът да побеждава.“

"Определено треньорското ръководство ни показа техните силни страни, но наблегнахме на това какво се изисква от нас. На моменти се получи, на моменти – не. Ще си вземем нужните поуки. Никъде не е лесно – във Враца не е лесно тук, не е лесно, срещу Локомотив Пловдив няма да бъде. Трябва да се доказваме във всеки един мач и да гоним своите цели, които са по-високи този сезон“, добави един от капитаните на Ботев.

"Този гол запазва шансовете ни. В мача сме, в играта сме. Вярваме в успеха. Първо предстоящия мач с Локомотив и след това ще мислим за реванша“, завърши той.

  Сподели
20