ЦСКА 1948 ще спечели първия мач срещу Будучност Подгорица


FUTBOL-TV

ЦСКА 1948 ще спечели първия мач срещу Будучност Подгорица

ФК ЦСКА 1948 - Будучност Подгорица
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 25.07.2024 г.
Час: 20:30


ФК ЦСКА 1948 приема черногорския Будучност на националния стадион в първи мач от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите. Двубоят е труден за прогнозиране, но FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват знак 1.

ЦСКА 1948 стартира в шампионата с реми срещу друг евроучастник - Черно море. Със сигурност в лагера на тима от Бистрица е имало мисъл за двубоя от Лига на конференциите. Треньорът на 1948 - Валентин Илиев вероятно ще направи няколко промени в състава. В морската столица на терена се разчиташе на не малко младоци, но сега Илиев вероятно ще заложи на по-опитни футболисти. Единствено мястото на Теодор Иванов изглежда гарантирано.

Симеон Василев и 16-годишният халф Марто Бойчев може и да останат на пейката, но да се появят в игра през втората част. Вальо Илиев ще смени и централния нападател. Новото попълнение - Марио Илиевски стартира във Варна, но сега вероятно ще остане на пейката за сметка на Том Рапнуи. Касиано Бузон вероятно ще започне от първата минута, за сметка на Карагерен.

Много интересно бе изказването на капитана на Будучност Подгорица - Петар Гърбич, който даде интервю пред черногорското издание "Pobjeda“, в което говори за мачовете от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу ЦСКА 1948.

"ЦСКА 1948 засега е непознат отбор, но на всички е ясно, че идва от първенство, което е по-силно и от косовското, и от нашето. Те са млад клуб с големи амбиции. Те може би са фаворитите, но аз съм убеден, че имаме шанс“, започна Гърбич.

"Заради резултатите от предишните сезони, заради рейтинга на нашия клубен футбол, не можем да сме сигурни, че ще преминем срещу никого и не трябва да гледаме на никого с пренебрежение“, продължи той.

"За да направим нещо, трябва да вярваме в себе си. Будучност има увереността и силите да расте като отбор. Би било добре, ако получим вятър в гърба си, като преминем в третия кръг“, каза още опитният Петар Гърбич за мачовете с ЦСКА 1948.

Иначе в състава на Будучност има едно добре познато име у нас - Милан Миятович. Бившият вратар на Левски вероятно ще пази на вратата на своя нов отбор. До неотдавна той игра и в Саудитска Арабия, но сега се завърна в своята родина.

 

ПРОГНОЗА: ФК ЦСКА 1948 - БУДУЧНОСТ ПОДГОРИЦА 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
26