Билети по 15 евро за феновете на Ботев Пд за гостуването на Панатинайкос


FUTBOL-TV

Билети по 15 евро за феновете на Ботев Пд за гостуването на Панатинайкос

Ботев Пловдив стартира процедура по записване на феновете, желаещи да посетят гостуването на тима на гръцкия Панатинайкос в Атина, съобщиха от футболния клуб. Срещата от втория квалификационен кръг на Лига Европа е на 25 юли (четвъртък) от 21:00 часа, като пропуските за двубоя за привържениците на "жълто-черните" ще са на цена от 15 евро. 

От Ботев уточняват, че желаещите да посетят срещата ще трябва да предоставят на клуба три имена и копие от лична карта или паспорт, за да заявят мястото си на трибуните. Билетите за стадиона са поименни спрямо последните промени в закона за посещение на спортни мероприятия в Гърция. 

Крайният срок за записване е вторник в 18:00 часа. Билетите ще бъдат предоставени на привържениците в деня на мача. 

Междувременно от Панатинайкос обявиха програмата преди двубоя между двата отбора.

Старши треньорът на гръцкия гранд Диего Алонсо и един от футболистите на тима ще дадат пресконференция в сряда от 17:45 часа, а официалната тренировка на Панатинайкос ще започне в 18:30 часа.

Брифингът на наставника на Ботев (Пловдив) Душан Керкез е насрочен за 19:30 часа, а половин час по-късно "канарчетата" ще проведат и своето официално занимание на Олимпийския стадион в Атина. 

  Сподели
15