Радуканов: Зику ще се докаже пред местната общност


В. Мухарски

Радуканов: Зику ще се докаже пред местната общност

Главният мениджър на ЦСКА Милен Радуканов коментира изтегления днес жребий за плейофния кръг на Лига Европа, който противопостави българските "армейци" срещу румънските "армейци" - Стяуа. Наставникът на "червените" добави, че Росен Кирилов ще разузнава съперника в следващите няколко дни.
 
"Жребият ще е поносим, само ако влезем в групите на Лига Европа. Всичките съперници, които можеха да се паднат са сериозни. Информацията ми за Стяуа е от обща култура. Това е най-титулуваният отбор в Румъния", смята наставникът на ЦСКА.
 
"Започваме да правим разузнаване. Росен Кирилов вече се занимава с програмата на Стяуа, за да видим къде ще играят. Зимата Вальо Илиев предпочете да играе в Стяуа и сега ще се изправим срещу него. Такъв е животът. Със сигурност ще следим всичко, което става с нашия съперник", добави Радуканов.

"Смятам, че Зику има много добра информация за тях. Убеден съм, че той ще е достатъчно амбициран да се докаже пред местната общественост, че не случайно е избрал да играе за ЦСКА. Амбицията да играем в Лига Европа я има в целия отбор. Друг е въпросът каква е реалността. Ще видим в неделя дали сме готови за началото на първенството", добави още Милен Радуканов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
116