Рома отново удари Милан и продължава в ЛЕ


FUTBOL-TV

Рома отново удари Милан и продължава в ЛЕ

Рома отново се наложи над Милан - този път с 2:1 в столицата в реванша от 1/4-финалите на турнира Лига Европа. Първата среща в Милано също завърши с успех за "вълците" - 1:0 и това означава, че те продължават напред в надпреварата.

Джанлука Манчини отбеляза първото попадение още в 12-ата минута, а 10 по-късно дойде и вторият гол, дело на Пауло Дибала. При първия гол  Дибала опита техничен удар от голямо разстояние, а топката се отби в далечната греда. Манчини обаче притича и с добавка прати топката в опразнената врата за 1:0. При второто попадение - Дибала се възползва от грешка в отбраната на съперника и реализира.

Рафаел Леао напредна по лявото крило, като успя да надбяга Зеки Челик, но турчинът загуби разсъдъка си и се впусна на циничен шпагат в краката на португалската звезда на Милан. Шимон Марчиняк не се поколеба и показа директен червен картон на Челик, който остави Рома с 10 души на терена в 31-вата минута.

Милан успя да върне едно попадение в 85-ата минута, когато Рафаел Леао получи топката по лявото крило и центрира на първа греда, където Матео Габиа се извиси над всички и стреля с глава, за да опъне мрежата зад Миле Свилар. 

Това обаче бе всичко в този мач.

  Сподели
108