Треньорът на Сервет: Трябва да внимаваме с Лудогорец


Н. Гавазов

Треньорът на Сервет: Трябва да внимаваме с Лудогорец

Старши -треньорът на Сервет Рене Вайлер сподели мнението си за предстоящия първи мач от плейофите в Лигата на Kонференцииите срещу Лудогорец.

"Ние сме отбор, който винаги иска да побеждава. Toвa важи и за Сервет, независимо от приоритетите. Да си в Европа, дори "само" в Лигата на Kонференциите е успех. Той е постигнат каквото и да се случи. Ние имаме амбиции за осминафиналите, каза Вайлер

Специалистът заяви, че все още има въпросителни относно участието на капитана Свит Руйлер, който се контузи преди мача срещу Ивердон. "Той тренира за първи път на 100% тази сряда след контузията. Ще трябва да решим утре, но всичко за него върви добре, така че много е вероятно той да започне мача. Рекик все още не е физически готов, той се връща от малка контузия", каза още треньорът.

"Лудогорец е отбор, който е свикнал да печели шампионата. Ние трябва да внимаване. Но от нас зависи да направим живота на Лудогорец труден. Разчитам на всички играчи да свършим това. Имаме качеството", допълни той.

Преди няколко дни Енцо Кривели почули червен картон срещу Ивердон, а треньорът на швейцарците бе запитан дали това е проблем. "Да, той получава твърде много картони. Но трябва да погледна отбора. Предстоят ми много решения. Напълно е възможно той да започне мача в четвъртък", завърши треньорът на Сервет.

  Сподели
121