Треньорът на Фенербахче: Не очаквах такъв развой


Н. Гавазов

Треньорът на Фенербахче: Не очаквах такъв развой

Старши -треньорът на Фенербахче Исмаил Картал коментира загубата с 2:0 от Лудогорец в мач от 4-я кръг на Лигата на Конференциите.

"Дойдохме тук днес за три точки. Ако не можем  да вземем три, имахме за цел да си тръгнем поне с една. Всъщност започнахме добре мача. След това не можахме да запазим темпото, което наложихме в първите минути. Допуснахме гол през първото полувреме, но през второто започнахме с шанс за изравняване. Противникът добре застана пред топката и се защити добре. В крайна сметка топката беше в наше владение за голяма част от срещата, но за първи път не можахме да създадем много положения за гол.

Съжаляваме, че загубихме. Трябва да си призная, че не очаквах такъв развой и такъв край на срещата. Извиняваме се и на нашите фенове, които дойдоха тук в този студ. Все още сме лидер в групата. Ние гледаме напред. След като промените на позициите не сработиха, след 60-ата минута вкарахме нови хора. Вкарахме 4-ма много важни играчи в 60-ата и 75-ата минути, но въпреки че притежавахме топката, не успяхме да създадем достатъчно чисти положения", заяви Картал.

  Сподели
179