Дино Топмьолер: В Левски има двама добри бразилци


FUTBOL-TV

Дино Топмьолер: В Левски има двама добри бразилци

"Нямахме много време да се подготвим, тъй като сега се намираме в тридневен цикъл от мачове. Какво очаквам ли? В Левски има добри бразилци, към които трябва да имаме уважение. Личи си и организацията им в средата на терена. При всички случаи това няма да бъде лесен мач за нас", заяви наставникът на Айнтрахт Франкфурт - Дино Топмьолер на пресконференция преди мача срещу Левски.

"Знаем, че българите отложиха два мача. Това е знак, че ще вложат абсолютно всички сили, за да спечелят. Знаем и че стадионът ще бъде пълен. И това е показателно за важността на мача за Левски.

"Ние обаче сме се класирали за този турнир, за да играем. Искаме да влезем в груповата фаза и това е основната ни цел в момента. Искаме при всички случаи да постигнем оптимален за нас резултат и ще дадем най-доброто от себе си. Трябва да преценим по какъв начин ще подходим".

Контузени в Айнтрахт са централният защитник Макото Хасебе и халфът Уго Ларсон, които са болни. В състава обаче ще бъде френският национал Рандал Коло Муани, който в последните седмици е спряган за трансфер в Пари Сен Жермен и е оценяван на около 80 милиона евро.

"Хасебе и Ларсон са болни и няма да играят в София. Още не сме определили кой ще ги замества. Ще изясним състава в следващите часове. В неделя изиграхме много тежък мач и на място ще преценим кой ще играе. Коло Муани тренира тази сутрин с нас и ще пътува с останалите", продължи той.

Айнтрахт проведе днес последната си тренировка преди мача с Левски и отборът ще пристигне днес в България. Германците нямат насрочено занимание в София.

"Искахме да останем тук, за да се концентрираме по-добре и да се подготвим за противника, без да бъдем наблюдавани. За нас е важно да сме готови с тактиката за този мач. При всички случаи обаче ще разгледаме стадиона", завърши Топмьолер.

Централният защитник Робин Кох заяви, че играчите на Айнтрахт са запознати със стила на Левски и смятат, че българите разполагат със силен отбор.

"Направихме видеоанализ за Левски и сме разучили всичко за тях. Това е силен отбор, който играе с много добро темпо. Анализирахме тактиката и начинът им на игра", заяви Кох, който пристигна във Франкфурт това лято като преотстъпен от Лийдс.

Айнтрахт гостува на Левски в четвъртък от 20:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

  Сподели
271