Левски пусна билетите за мача с Айнтрахт


FUTBOL-TV

Левски пусна билетите за мача с Айнтрахт

Левски излезе с информация за билетите за първия мач с Айнтрахт (Франкфурт) от плейофния кръг на Лигата на конференциите. От днес се продават пропуски само за притежателите на абонаментни карти за сезона. В свободна продажба ще бъдат пуснати билетите от вторник.

Ето какво написаха "сините":

От днес, 19 август в продажба са билетите за първия мач от плейофа на UEFA Conference League 2023/24 - срещу Айнтрахт (Франкфурт). Мачът е на 24 август, четвъртък от 20:00 часа на Национален стадион "Васил Левски". От днес, 19 август до понеделник, 21 август включително, билети ще се продават ЕДИНСТВЕНО на притежателите на абонаментни карти за сезон 2023/2024. Пропуските ще са налични в официалния магазин на Левски на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от от 10:00 до 19:14 часа. Срещу предоставяне на една абонаментна карта може да се закупи един билет за съответния сектор, блок, ред и място на Национален стадион "Васил Левски". 

Притежателите на абонаментни карти, чиито места са в сектор А на Национален стадион "Васил Левски", по желание могат да си закупят билети за Сектор В на Националния стадион. Поради съображения за сигурност и препоръка от страна на УЕФА, блокове №9 и №11 в сектор А на Национален стадион "Васил Левски" няма да могат да бъдат използвани от привърженици на "Левски". Притежателите на абонаментни карти, чиито места са в тези блокове ще имат възможност да си закупят билети за блок №13 в Сектор А или за блок №30 в Сектор В. Притежателите на VIP абонаментни карти и платинени членски карти ще могат да си закупят билети за Ложа № 3 в Сектор А на Национален стадион "Васил Левски". На 22 август, вторник, останалото количество билети се пускат в свободна продажба онлайн и в мрежата на Eventim. 

Цени на билетите: 
Сектор А, Ложи 3, 4, 5, 6 и 7: 75 лв. Отстъпки - 10% (бронзова карта); 15% (сребърна карта); 25% (златна карта); 25% (семейна карта); 
Сектор А: 50 лв. Отстъпки - 10% (бронзова карта); 15% (сребърна карта); 25% (златна карта); 25% (семейна карта); 
Сектор В: 40 лв. Отстъпки - 10% (бронзова карта); 15% (сребърна карта); 25% (златна карта); 25% (семейна карта); 
Сектор Б: 25 лв. Отстъпки - 10% (бронзова карта); 15% (сребърна карта); 25% (златна карта); 25% (семейна карта); 
БЛАГОДАРИМ ВИ! САМО ЛЕВСКИ!

  Сподели
240