Хараламбус: ЦСКА ни затрудни, пожелавам им всичко най-добро


Н. Гавазов

Хараламбус: ЦСКА ни затрудни, пожелавам им всичко най-добро

Старши -треньорът на ФКСБ Елиас Хараламбус коментира победата над ЦСКА 1948 с 3:2 и класирането за следващия кръг в Лигата на конференциите.


"Знаехме, че ще бъде трудно, защото нашият опонент доказа, че е добър отбор. Започнахме добре срещата, вкарахме гол. След това се отпуснахме за момент и си създадохме проблеми. Отпуснахме се при 1:0, допуснахме два гола, но хубавото е, че реагирахме и продължаваме напред.



Най-важното бе да видим характера и самочувствието на футболистите. В крайна сметка те показаха нужното отношение към създалата се ситуация и се справиха.



Очаквахме, че игровият план на ЦСКА ще е такъв. Бяхме подготвени. Важно бе да погледнем към нашето представяне. Пожелавам всичко най-добро на треньора и отбора на ЦСКА и дано ги чака всичко най-добро в българския шампионат.



Отборът на ЦСКА ни затрудни много днес. Не знам какво точно е нивото на футбола в България, но това, което видях, ме кара да мисля, че имате добро ниво на футбола във вашата страна", заяви кипърският специалист.

  Сподели
316