ФКСБ ще се поздрави с още един успех над ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

ФКСБ ще се поздрави с още един успех над ЦСКА 1948

ФКСБ - ФК ЦСКА 1948
Стадион: "Аркул де Триумф", Букурещ
Дата: 03.08.2023 г.
Час: 21:30


ЦСКА 1948 гостува на ФКСБ в Букурещ в мач-реванш от 2-ия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Двубоят няма да се играе "Арена Национала", а на по-малкия (използван по-често за ръгби) "Аркул де Триумф", тъй като така или иначе "стеалистите" са наказани да играят мача без публика. Това е добра новина за ЦСКА 1948, тъй като феновете на ФКСБ са едно от основните оръжия на отбора. А и ЦСКА 1948 са свикнали да играят пред малко фенове. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е, че дебютно участие за "червените" в евротурнирите ще приключи бързо - нов успех за ФКСБ и знак 1.

ЦСКА 1948 отложи мача си от първенството, за да може тимът на Атанас Рибарски да се подготви добре за мача от евротурнирите. Не е изключено при провал треньорът на 1948 да бъде сменен. Иначе наставникът няма проблеми с наказани или контузени играчи, с изключение на Ивайло Чочев, който отново няма да е на разположение. Това разбира се, не е никак малко, тъй като капитанът на тима стана голмайстор на ЦСКА 1948 и на изминалия шампионат като цяло. Рибарски обаче има много опции, тъй като разполага с "дълга резервна скамейка".

ФКСБ обаче изигра мача си от шампионата и продължи със силното си представяне от началото на сезона. Тимът от Букурещ постигна трета поредна победа в румънското първенство, този път с 2:0 над Оцелул. Октавиан Попеску и Андреа Компаньо бяха точни за "стелистите", а освен това Флоринел Коман пропусна дузпа.

Собственикът на ФКСБ - Джиджи Бекали направи изказване в навечерието на двубоя от Лигата на конференциите срещу ЦСКА 1948. Бизнесменът не изпитва никакви притеснения преди реванша.

“Мисля, че вторият мач ще бъде лесен. Няма да използвам стандартните думи на другите, че всички мачове са трудни. Това е отбор, който не може да ни създава проблеми. Когато гостувахме, не играхме добре, но дори и тогава те не ни затрудниха по никакъв начин", заяви Джиджи Бекали.

 

ПРОГНОЗА: ФКСБ - ФК ЦСКА 1948 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
423