Властелинът на Лига Европа елиминира Ювентус (видео)


FUTBOL-TV

Властелинът на Лига Европа елиминира Ювентус (видео)

Севиля се класира на финал в Лига Европа. Властелинът на този турнир се наложи над Ювентус с 2:1 в мач-реванш от полуфиналните сблъсъци в Лига Европа. В редовното време резултатът бе 1:1, а първата среща също завърши при сходен резултат. Така се играха и продължения, а в тях испанците стигнаха до второ решаващо попадение.

Иначе Душан Влахович откри резултата в 65-ата минута. Сръбският централен нападател се възползва от грешка в отбраната на Севиля и откри резултата още с първото си докосване в двубоя за 0:1. Той се появи като резерва минута по-рано и по отличен начин успя да се впише в мача.

Сусо изравни резултата в 71-ата минута. Той бе друг играч, влязъл като резерва на "Рамон Санчес Писхуан". Ламела направи пробив и подаде на Сусо, който със страхотно изпълнение извън наказателното поле не остави абсолютно никакъв шанс на Войчех Шчесни.

До края до нов гол не се стигна и така започнаха продълженията. При тях Севиля вкара. В 95-ата минута трети играч, появил се като резерва, се разписа. Хил центрира в наказателното поле, където Ерик Ламела с глава матира Шчесни.

В 115-ата минута Севиля остана с човек по-малко, след като Маркос Акуня получи втори жълт картон заради бавене на времето. До края до нов гол така и не се стигна и така Севиля триумфира тази вечер.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
457