Рома удари Фейенорд след продължения (видео)


FUTBOL-TV

Рома удари Фейенорд след продължения (видео)

Рома се класира на полуфинал в Лига Европа. Това стана след продължения и победа с 4:1 над Фейенорд.

В редовното време двата тима завършиха при резултат - 2:1. Първият мач пък завърши с победа за Фейенорд - 1:0 и така двата тима играха продължения.

Иначе в редовното време бе доста интересно, а на "вълците" им беше нужен точно час игра, за да открият резултат. Леонардо Спинацола стреля и след лек рикошет в крака на футболист на гостите, топката влетя в мрежата на Байлоу - 1:0 за "вълците" и равенство в общия резултат.

Десет минути преди края на редовното време Себастиан Шимански центрира добре отдясно, намирайки Игор Пайшао в наказателното поле, където резервата на Фейенорд с глава порази вратата на Руи Патрисио - 1:1.

В самия край на редовното време Рома стигна до нов гол и прати мача в продължения. Пелегрини намери Пауло Дибала. Аржентинецът се завъртя покрай защитник на Фейенорд и с левия крак прати топката в мрежата на Байлоу, хвърляйки в екстаз "Олимпико"!

В продълженията също бе интересно. В 97-ата минута гредата спаси гостите след удар с глава на Ибанес.

След 100 минути игра бърза атака на Рома завърши с точен удар на Ел Шаарауи и така Рома за първи път излезе напред в общия резултат.

В 108-ата минута Лоренцо Пелегрини вкара още един гол. Реферите веднага видяха засада на Ейбрахам при атаката, но след намесата на ВАР се видя, че такава няма.

Малко преди края на двубоя, гостите останаха с човек по-малко, след като Хименес получи директен червен картон за грубо влизане.

Малко по-рано стана ясно, че Байер Леверкузен се класира за полуфиналите в Лига Европа след разгромна победа с 4:1 като гост на Юнион Сен Жилоа в четвъртфинален мач-реванш и така с общ резултат 5:2 се класира за полуфиналите в турнира.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
405