Оценки на футболистите на Ман Юнайтед: Изкупление за Антъни и Фред при победата срещу Барса


FUTBOL-TV

Оценки на футболистите на Ман Юнайтед: Изкупление за Антъни и Фред при победата срещу Барса

Манчестър Юнайтед обърна Барселона и с общ резултат 4:3 си проправи път към 1/8 финалите на Лига Европа.

"Червените дяволи“ показаха двете си лица по време на мача, но смените на Тен Хаг донесоха победата срещу "каталунците“. Барселона поведе от дузпа чрез Левандовски, преди бразилското дуо Фред и Антъни да оформи крайния резултат 2:1.

А ето и оценките на играчите на Манчестър Юнайтед за снощния мач, които можем да обобщим като вид изкупление за Антъни и Фред:

 

Вратар и защитници:

Давид де Хеа – 6/10

Стражът изби топката след дузпата на Левандовски, но това се оказа недостатъчно, за да го спре. Сгреши пас в наказателното поле и даде златна възможност на Барселона да затвори мача. Направи ключово спасяване срещу Кунде през втората част.

Аарън Уан Бисака – 6/10

Сравнително спокоен мач, без сериозни грешки. Успяваше да се включи в атака през втората част.

Рафаел Варан – 7/10

Стабилно представяне на французина в защита. Изглеждаше комфортно на терена и направи ключова намеса срещу Левандовски  в края на мача.

Лисандро Мартинес – 8/10

Пореден солиден мач за Лисандро Мартинес. Аржентинецът покриваше по чудесен начин Шоу в лявата част на терена. Успя да възстанови позицията си, след като сгреши и не успя да постави Кесие в изкуствена засада.

Люк Шоу – 5/10

Слабо представяне за нивото на Шоу. Футболистите на Барселона преминаваха с лекота през неговата зона. Не допринесе достатъчно в атакуващ план.

 

Халфове:

Каземиро – 8/10

Успяваше да контролира играта в средата на терена. Очаквано силно представяне в защитен план. Успя да спаси Де Хеа след грешката му с невероятен шпагат в наказателното поле.

Фред – 7/10

Поредно страхотно представяне на Фред в средата на терена. Показа невероятна енергия и се бореше за всяка топка по целия терен. Заслужен гол за изравняване на резултата. Изключително важен мач за бразилеца след множеството критики по негов адрес.

Джейдън Санчо  - 5/10

Натоварен със задачата да играе в ролята на номер 10 през първата част, Санчо изпитваше затруднения. По естествен начин се дърпаше към левия фланг, където е свикнал да се подвизава.

 

Атака

Маркъс Рашфорд – 6/10

Голмайсторът на отбора имаше тихо първо полувреме. Определено се подобри през втората част, след промените в атаката на Юнайтед. Показа характерната за него енергия, но не беше на нивото, на което свикнахме да го гледаме в последно време.

Ваут Вегхорст – 4/10

Холандският нападател продължава да не впечатлява на върха на атаката. Опитваше да пресира защитата на Барселона, но не впечатли с топката в крака. Заслужено заменен на почивката от Антъни.

Бруно Фернандеш – 8/10

Бруно извърши нарушението за дузпата на Барселона. Изкара си  излишен жълт картон. Участва  и в двата гола на отбора и допринесе за цялостната динамика в атака.

 

Смени и мениджър

Антъни – 8/10

Влезе на почивката, за да замени Вегхорст. Беше настоятелен и опитваше да създава опасност пред вратата на противника. Вкара страхотен победен гол. Със сигурност най-значимият му мач за клуба до този момент.

Диего Далот – 6/10

Замени Уан Бисака през втората част. Беше активен в атакуващ план, дублирайки Антъни по десния фланг.

Алехандро Гарначо – 6/10

Замени Санчо. Показа енергия и освежи атаката на тима през второто полувреме.

Скот Мактоминей –

Появи се в игра за последните няколко минути.

Ерик Тен-Хаг – 9/10

Взе важни решения, с които подобри състава си на почивката. Поправи грешката си да пусне Санчо в център на терена, а Бруно на фланга. С включването на Антъни и Гарначо завърши преобразяването на отбора в атака.

ХРИСТО ХРИСТОВ

  Сподели
689