Бетис ще постигне победа срещу Лудогорец


FUTBOL-TV

Бетис ще постигне победа срещу Лудогорец

Реал Бетис - Лудогорец
Стадион: "Естадио Бенито Вилямарин“", Севиля
Дата: 15.09.2022г.
Час: 22:00 ч.
Съдия: Андрис Треймандис (Латвия)


Лудогорец гостува на Бетис във втори мач и за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани стартираха повече от отлично, след като преди седмица победиха не кой да е, а грандът на Италия - Рома. Сега българските шампиони ще опитат да повторят постижението си и да покажат, че последният им успех не е бил плод на случайност. Испанците обаче също започнаха с победа, а и освен това се намират в добра форма. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

След голямата победа над Рома, Лудогорец постигна още един успех, но срещу далеч по-скромния тим на Ботев Враца (довело до треньорска рокада при врачани). Настроението в отбора логично е приповдигнато и всички искат да продължат с успехите и на европейската сцена.

Защитникът на Лудогорец Жан Карничник пропуска мача. Той със сигурност ще напусне тима дори трансферът му в Лилестрьом да не се осъществи, разкриват словенските медии. В момента норвежкият клуб чака специално разрешение от ФИФА, за да се стигне до сделка, тъй като местната федерация е входирала сделката около 30 секунди след затварянето на трансферния прозорец. По принцип двата клуба са се споразумели за наем на десния бек до края на годината. В момента Карничник е в Разград и чака развръзка, а според медиите в Словения дните му в Лудогорец са преброени и той ще смени клубната си принадлежност.

Като цяло, Анте Шимунджа няма много проблеми и ще може да разчита на най-доброто за двубоя. Той даде почивка на една не малка част от титулярите си в мача срещу Ботев Враца.

Петима футболисти на Бетис са под въпрос за мача с Лудогорец от втория кръг в груповата фаза на Лига Европа. Днес тимът от Севиля направи първото си занимание за седмицата, а с основната група не тренираха Сабали, Виктор Камараса, Набил Фекир, Хуанми и Виктор Руис. Преди два дни Бетис записа впечатляваща победа над Виляреал - 1:0. Сега отборът ще иска да продължи с доброто си представяне, подобно на Лудогорец.

 

ПРОГНОЗА: РЕАЛ БЕТИС - ЛУДОГОРЕЦ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
521