Моуриньо: Лудогорец винаги побеждава в България, няма да е лесно срещу тях


FUTBOL-TV

Моуриньо: Лудогорец винаги побеждава в България, няма да е лесно срещу тях

Жозе Моуриньо говори пред официалния канал на Рома за утрешния мач, в който италианският отбор ще се изправи срещу Лудогорец. Двубоят е от първия кръг от груповата фаза в Лига Европа

"Играем с фланелка, която символизира шампиона в Лигата на конференциите и това ни дава повече мотивация и гордост, но Лига Европа е съвсем различен турнир. Първият мач никога не е решаващ, но винаги е важен. Загубилият дебютния двубой ще бъде поставен под напрежение, докато победителят ще бъде в по-спокойна позиция. Няма да ни е лесно, играх с Тотнъм (срещу Лудогорец) преди две години, но искаме да спечелим", каза португалският специалист.

Той коментира играта на Лудогорец, както и поражението на "вълците" с 0:4 срещу Удинезе в Серия в края на миналата седмица.

"Отборът, който винаги побеждава в България, не може да се мери с другите, срещу които сме се изправяли. Те имат голям потенциал в сравнение с другите български клубове и имат много чуждестранни футболисти. Имат опит в Европа, играли са и в Шампионска лига. Ще бъде трудно. Ако погледнете последния ни резултат - това е пълна катастрофа, но аз не го тълкувам по този начин. Това е изолиран резултат. Тъжно е, но не е тревожно. Имаме много контузени и Тами Ейбрахам също ще отсъства. Ние сме единни и убедени, че можем да вземем трите точки", каза още Жозе Моуриньо на българска земя.

  Сподели
225