Левски ще зарадва феновете си с още една победа срещу малтийците


FUTBOL-TV

Левски ще зарадва феновете си с още една победа срещу малтийците

Левски - Хамрун Спартанс
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 11.08.2022г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Ищван Ковач (Румъния)


Левски приема Хамрун Спартанс на "Герена" в мач-реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Сините" спечелиха първия мач в Малта с гол в добавеното време - 1:0. Сега прогнозите са за нова победа и "Синята приказка" да продължи. Знак - 1.

Този път Левски не отложи мача си за първенство. Въпреки това "сините" записаха още една победа - 1:0 над Пирин Благоевград. Там Мъри направи няколко промени в състава, за да запази свежи основни футболисти за реванша срещу малтийците. Сега Стоилов ще разчита на най-доброто и няма особени проблеми за предстоящия мач. Единствената въпросителна е дали ще може да се разчита на Ивелин Попов.

"За европоход е рано да говорим. По-скоро трябва да мислим за следващия противник. Там е заложено началото на похода, да елиминираме малтийския Хамрун и има директен сблъсък за групите. Показахме, че можем да играем срещу ПАОК. За нашия отбор е важно да има постоянство", каза Мъри.

"Ивелин Попов е показал качествата си. За него най-важно е да го предпазим от нови травми и да го възстановим. При нас има конкуренция и можем да си позволим ротации. Отборът от първата синя приказка беше смазана машина за футбол. Онзи отбор и на сън мога да го кажа. Тогава бях по-строг, по-сляпо вярвах в идеята Левски. Бях малко по-спокоен откъм стабилност в плащания", заяви Стоилов.

Билетите за предстоящото домакинство на Левски срещу Хамрун Спартанс свършиха само за няколко часа. Вчера сутринта "сините“ пуснаха пропуските в свободна продажба, а за по-малко от пет часа те бяха изкупени. Имаше дори сериозни опашки на касите, като в крайна сметка не всички желаещи успяха да се сдобият с ценните хартийки. Така "Герена" ще бъде изпълнен до краен предел. Общо продадените билети са 16484.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ХАМРУН СПАРТАНС 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
1292