Европейски Левски удари ПАОК на "Герена" (видео)


FUTBOL-TV

Европейски Левски удари ПАОК на

Левски изигра много силен мач и се наложи над гръцкия ПАОК с 2:0 в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Така "сините" направиха важна крачка към следващата фаза, но имат още работа за вършене на реванша.

Уелтон бе точен в 41-ата секунда на мача. Бразилецът се възползва от грешка в защитата на гърците. Янис Каргас не игра добре с глава и топката попадна в Уелтън и прехвърли излезлия прекалено напред Доминик Котарски.

Билал Бари удвои в 19-ата минута. Светкавична контраатака матира гостите, след като Бари завърши успешно подаване на Миланов. 

В 31-вата минуте гърците можеха да върнат едно попадение. Янис Каргас засече центриране от пряк свободен удар. Бившият играч на "сините" прати топката на сантиметри от вратата на Николай Михайлов. В 43-ата минута още една опасна ситуация се съзададе пред вратата на Михайлов. Центриране от пряк свободен удар и разбъркване в пеналтерията. В крайна сметка всичко приключи благополучно за "сините". Така първото полувреме завърши без повече голове.

В нвачалото на второто полувреме Левски пропусна три добри възможности. До края пред гостите се откри само един добър шанс, но без успех за тях. Така Левски взе стабилен аванс и мечтае за нова синя приказка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
337