Ботев Пловдив и АПОЕЛ оставиха развръзката за реванша


FUTBOL-TV

Ботев Пловдив и АПОЕЛ оставиха развръзката за реванша

Ботев Пловдив и АПОЕЛ Никозия завършиха наравно 0:0 в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят бе равностоен и като цяло резултатът отговаря на футбола, който предложиха двата тима.

По-голямата част от интересните положенията бяха създадени през първото полувреме на мача. Още в 7-ата минута Гомес можеше да вкара за гостите, но стреля покрай гредата.  в 39-ата минута Ханкич трябваше пак да се намесва след силен удар от далечна дистанция на капитана на гостите Лукас Соуса. Малко след това Мохамед Брахими да излезе очи в очи с вратаря на гостите, но не успя да прати топката във вратата за жалост на феновете на Ботев. След това Току пропусна добра възможност за пловдивчани.

През второто Ботев потърси гола с включването в игра на двама нападатели в лицето на Мартин Секулич и Антоан Бароан. До гол обаче не се стигна. На стадион "Васил Левски" присъстваше босът на "канарчетата" Антон Зингаревич. Във ВИП ложата бе и кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов, а на трибуните имаше и сериозна агитка на гостите, но разбира се тази на Ботев бе в пъти повече.

  Сподели
272