Виляреал на полуфинал в Лига Европа (видео)


В. Мухарски

Виляреал на полуфинал в Лига Европа (видео)

Виляреал победи Твенте като гост с резултат 3:1 в среща реванш от четвъртфиналите в турнира Лига Европа. Испанците се поздравиха с успех и в първата среща с резултат 5:1 и се класират напред. Българският национал Николай Михайлов не попадна в групата на холандците, а неговото място под рамките на вратата зае Бошчек.

През първата част домакините стояха по-добре на терена и сътвориха повече ситуации. В 14-ата минута Емир Бейрами отправи хубав удар, който обаче бе спасен. В 32-ата минута отново шведът бе в центъра на събитията. Гонзалес пусна към Байрами, който без проблеми откри резултата. До края на първата част пропуск за Твенте направи и Янсен.

След почивката гостите стигнаха до пълен обрат. В 59-ата минута съдията отсъди дузпа за Виляреал, която Роси превърна в гол. В 83-ата минута реферът за втори път посочи бялата точка пред вратата на Бошчек. Точен този път бе Марко Рубен. Крайният резултат оформи Кани в 89-ата минута. С общ резултат от двете срещи 2:8, Вилареал се класира напред в турнита Лига Европа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
176