Порто ще извоюва нова победа над Спартак


Т. Михайлов

Порто ще извоюва нова победа над Спартак

Спартак Москва - Порто
Стадион: "Лужники", Москва
Дата: 14.04.2011
Час: 20:00
Съдия: Виктор Касай (Унгария)


Порто гостува на Спартак Москва в среща-реванш от четвъртфиналите на Лига Европа. След 5:1 в първия двубой “драконите” изглеждат като абсолютен фаворит за класиране в следващата фаза. Хеттрик в първия мач отбеляза колумбийската звезда на португалците Рамадел Фалкао. “Синьо-белите” са и основен фаворит за трофея според букмейкърите.

За Спартак Москва изминалият месец не бе добър. От 4 кръга в руската Висша лига тимът спечели само 4 точки и е на предпоследната позиция. В последния кръг столичани направиха само 0:0 с Том Томск у дома, което не бе посрещнато добре от феновете, още повече, че играчите им дължаха извинение за катастрофата на “Ещадио до Драгао”.

Съвсем други са настроенията в Порто. Преди две седмици тимът си подпечата титлата в Лига Сагреш и сега може да се концентрира върху спечелването на Лига Европа. По всичко личи, че в полуфиналите тимът на Андре Вияш Боаш ще спори с испанския Виляреал, което е по-силната двойка. В 26-ия кръг на португалския шампионат Порто победи с 3:2 като гост Портимонензе и продължава да няма загуба след 26 изиграни мача. Впрочем “драконите” имат и само два равни.

Двата тима не се бяха срещали до преди една седмица, но Порто имаше опит от 6-те си мача с ЦСКА Москва, в които има 4 победи и 2 равенства. В предния кръг “драконите” отстраниха именно “армейците” с две победи. В 7 мача с португалски съперници Спартак има 3 победи, 2 равни и 2 загуби, но нито едно от пораженията не е в Русия.

Спартак Москва е в доста слаба форма, докато Порто се наслаждава на своя футбол. Гостите вече спечелиха в руската столица и то само преди няколко седмици и сега ще се опитат да повторят успеха си. За тях Лига Европа вече е голямата цел и нищо чудно именно “драконите” да вдигнат купата през май.

Последни 5 изиграни срещи:

Спартак Москва:

17 март Спартак Москва - Аякс 3:0 (Лига Европа)
21 март Спартак Москва - Волга 1:0 (Висша лига)
02 април Кубан Краснодар - Спартак Москва 3:1 (Висша лига)
07 април Порто - Спартак Москва 5:1 (Лига Европа)
10 април Спартак Москва - Терек 0:0 (Висша лига)

Порто:

17 март Порто - ЦСКА Москва 2:1 (Лига Европа)
20 март Порто - Академика 3:1 (Суперлига)
03 април Бенфика - Порто 1:2 (Суперлига)
07 април Порто - Спартак Москва 5:1 (Лига Европа)
10 април Портимоненсе - Порто 2:3 (Суперлига)


Досегашни срещи:

Спартак Москва - Порто

1 мач
0 победи за Спартак Москва
0 равенства
1 победа за Порто
Голова Разлика: 5:1 за Порто


Коефициенти от bet365:
Спартак Москва - 2.90
Равен - 3.30
Порто - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Спартак Москва - 2.95
Равен - 3.25
Порто - 2.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193