Виляреал и Твенте ще оставят интригата за реванша


А. Павлов

Виляреал и Твенте ще оставят интригата за реванша

"Виляреал" - "Твенте"
Стадион: "Естадио Ел Мадригал", Виляреал
Дата: 07.04.2011 г.
Час: 22:05
Съдия: Алексей Николаев (Русия)


"Виляреал" е домакин на "Твенте" в първа среща от четвъртфиналите на Лига Европа. Това е един от характерните сблъсъци в този турнир, в който се срещат качествени и равностойни тимове. По този начин се стига до хубави мачове и приятни емоции, които се харесват на всички любители на футбола.

В този ред на мисли още една предпоставка за качествена продукция между Жълтата подводница и Червените е фактът, че двата отбора играят отворено, което пък може да доведе до много голове. Това се видя ясно във фазата на осминафиналите, когато "Виляреал" и "Твенте" елиминираха съответно "Леверкузен" и "Зенит".

Така че съвсем логично ще бъде, ако треньорите на двата тима, Хуан Карлос Гаридо и Мишел Прюдом, заложат на нападателни действия и за предстоящите четвъртфинални битки. В края на краищата, когато една тактика ти носи успех, не трябва да я променяш.

Този начин на игра от страна на "Виляреал" и "Твенте" им носи добри резултати не само в Европа, а също и в първенството. Испанският отбор продължава да се намира в зона Шампионска лига, докато холандският първенец крачи уверено към втора поредна титла. През уикенда Николай Михайлов и компания победиха "ПСВ" с 2:0 и поведоха в класирането пет кръга преди края на сезона. Отборът се намира в силна форма, като има четири победи в последните си пет шампионатни мача. Момчетата на Мишел Прюдом играят със завидно самочувствие както в Ередивизи, така и в Лига Европа. Именно това компенсира липсата на опит по европейските футболни терени.

Домакините също не могат да се похвалят с огромен опит в евротурнирите, но през последните години те са редовен участник в тях, и то най-вече във втората по сила евронадпревара, което може би е леко предимство за испанския тим.

В тази връзка "Виляреал" вече си изгради стил на игра, към който се придържа и сегашният наставник Гаридо. Ядрото на отбора пък е изградено от силни футболисти, което се отразява положително върху неговите резултати.

В лагера на гостите също разполагат с достатъчно добри играчи, така че и тук нещата изглеждат равностойно. Реално погледнато, "Виляреал" и "Твенте" трудно могат да се победят, като с това ще остане и интригата за реванша.

Последни 5 изиграни срещи:

"Виляреал":

10 март "Леверкузен" - "Виляреал" 2:3 (Лига Европа)
13 март "Виляреал" - "Спортинг" Хихон 1:1 (Примера дивисион)
17 март "Виляреал" - "Леверкузен" 2:1 (Лига Европа)
20 март "Атлетик" - "Виляреал" 0:1 (Примера дивисион)
02 април "Виляреал" - "Барселона" 0:1 (Примера дивисион)

"Твенте":

10 март "Твенте" - "Зенит" 3:0 (Лига Европа)
13 март "Твенте" - "Венло" 2:1 (Ередивизи)
17 март "Зенит" - "Твенте" 2:0 (Лига Европа)
20 март "Екселсиор" - "Твенте" 0:2 (Ередивизи)
02 април "Твенте" - "ПСВ" 2:0 (Ередивизи)


Досегашни срещи:

"Виляреал" - "Твенте"

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
"Виляреал" - 1.66
Равен - 3.60
"Твенте" - 5.25

Коефициенти от Offsidebet:
"Виляреал" - 1.62
Равен - 3.65
"Твенте" - 5.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168