Глазгоу Рейнджърс довърши Дортмунд с реми (видео)


FUTBOL-TV

Глазгоу Рейнджърс довърши Дортмунд с реми (видео)

Глазгоу Рейнджърс и Борусия Дортмунд завършиха наравно при резултат 2:2 в реванш от плейофите на Лига Европа. Преди седмица - на "Сигнал Идуна Парк“ шотландците спечелиха с 4:2 и след днешното реми - продължават напред в надпреварата.

В 22-ата минута Таверние откри резултата, след като се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение на Юлиан Брандт срещу Райън Кент.

Половин час след началото Дортмунд възстанови равенството и възвърна надеждата си, че може да стигне до обрата. Дониел Мален напредна с топка в крака и проба извеждащ пас. Защитник го пресече, но подари топката на Белингам, който вкара.

Три минути преди почивката вестфалци стигнаха до пълния обрат в резултата. Брандт получи диагонален пас в наказателното поле. Той овладя и комбинира с Белингам. Младокът не успя да нанесе удар, но елегантно с пета продължи към Мален. От чиста позиция нападателят не пропусна.

В 57-ата минута Таверние възстанови равенството с втория си гол в мача. Кевин Баси центрира отляво, а Таверние засече и прокара топката между краката на Кобел. Това отчая BVB, които до края така и не успяха да вкарат нов гол.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
431