Барса и Наполи оставиха интригата за реванша


FUTBOL-TV

Барса и Наполи оставиха интригата за реванша

Барселона и Наполи не успяха да излъчат победител, завършваки наравно при резултат - 1:1 в първа среща от плейофния кръг за класиране на 1/8-финалите в Лига Европа.

За първи път Пиер-Емерик Обамеянг бе титуляр за Барса, въпреки това бившият ас на Арсенал не успя да се отчете с гол. А първата част бе доста интерсна. В началните минути удар на Педри мина покрай вратата. 

В 28-ата минута  Феран Торес излезе сам срещу вратаря на Наполи, но стреля над гредата. Още в следващата атака Жиелински порази мрежата от втория опит с добавка, давайки аванс на тима си. След почивката също не бе никак скучно.

Феран Торес направи 1:1 от наказателен удар. Жезус игра с ръка в наказателното поле, като тук се стигна до намесата на ВАР. От бялата точка Феран бе точен, изравнявайки резултата. 

Малко по-късно в игра се появи Усман Дембеле, като е любопитно да се отбележи, че от трибунуте се чуха бурни освирквания. Така или иначе до края до нов гол така и не се стигна, макар близо до попадението да бяха именно Дембеле, Люк Де Йонг и Торес.

  Сподели
565