Десподов припомни: Отстранихме Олимпиакос, имаме нужната класа


FUTBOL-TV

Десподов припомни: Отстранихме Олимпиакос, имаме нужната класа

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов сподели очакванията си преди утрешния двубой на българския шампион срещу Брага в групите на Лига Европа. Ето какво заяви той пред репортерите на летището във Варна:

"Заминаваме в добро настроение. Позитивно сме настроени да отидем в Брага и да вземем трите точки. Брага е един доста дисциплинирам в защита, умее бързо да прелива в нападение. Доста силен отбор според мен, но е преодолим. Преди три месеца можеше да преодолеем всеки. Отстранихме Олимпиакос, имаме нужната класа. Въпросът е да си вярваме повече“, коментира Десподов. 

"Не мога да кажа какво се промени за тези три месеца. Нямаме добри резултати в Лига Европа, но не мисля, че нещо грандиозно се е променило и е станало нещо, което да го определим като трагедия. Хубавото във футбола е, че можеш да си поправиш грешките. Имаме шанс на теория и до последно вярваме, че ще успеем да излезем от групата“, прибави той. 

"Аз пред вас не мога да говоря за тактиката. Трябва да се играе по-спокойно, в ситуациите пред гола. Да играем с по-голямо самочувствие. Въпросът е да си повярваме малко повече и да го пренесем това нещо на терена“.

"Със сигурност една победа ще даде доста голямо самочувствие. Много е важно, за да се успокоим и победният път в Европа да се върне. В първенството се справяме добре“, каза още българският национал.

  Сподели
460