Зоря изглъга ЦСКА и си тръгна с победа от София


FUTBOL-TV

Зоря изглъга ЦСКА и си тръгна с победа от София

ЦСКА загуби с 0:1 срещу Зоря в София в мач от третия кръг на груповата фаза в Лигата на конференциите. "Армейците" могат да съжаляват, тъй като направиха силен мач, но в крайна сметка гостите се поздравиха с успеха.

През първото полувреме се игра само пред вратата на Зоря. В 6-ата минута бе и най-добра ситуация. Кайседо изведе Вилдсхут сам срещу Мацапура и играчът на ЦСКА стреля, но не чак толкова добре и вратарят успя да избие в корнер. Малко след това последва снаряд от Йомов, но в аут. След него и Кайседо бе много близо до гола, но стражът на гостите се справи със сетни усилия.

След половин час игра отново Кайседо бе много близо до попадението, но сантиметри го разделиха от това. До края Лам засече центриране от корнер на Кери, но в аут. 

След почивката обаче нещата се промениха, а гостите заиграха по-добре. Удар на Булеца от фаул мина покрай вратата на Бусато. След час игра вратарят на българския тим спаси след удар на Захеди. Минута по-късно обаче Саядманиш с диагонален удар откри резултата в полза на Зоря. Последва натиск на ЦСКА.

В 84-ата минута червените поискаха дузпа, след като Баи бе бутнат в гърба от играч на Зоря. В рамките на една минута двама играчи на гостите играха с ръка в наказателното поле, но реферът просто бе решил да не посочва бялата точка. Малко след това той изгони резервата Тибо Вион с директен червен картон. Така ЦСКА загуби този мач и остава на последно място в своята група.

  Сподели
327