Брага си тръгна с трите точки от Разград (видео)


FUTBOL-TV

Брага си тръгна с трите точки от Разград (видео)

Шампионът на България Лудогорец загуби третия си мач от Група “F" на Лига Европа. Разградчани бяха надиграни с 0:1 като домакин от португалския Брага. Попадението падна още в началото на мача, което се оказа достатъчно за гостите да си тръгнат с трите точки от стадиона в Разград.

В 6-ата минута Юри Медейрош получи на границата на наказателното поле и с плътен удар по земя преодоля Кристиан Кахлина. За щастие на българския шампион, топката се отби от десния страничен стълб и не попадна в мрежата.

В 8-ата по-добрият старт на Брага даде резултат и гостите излязоха напред в резултата. Нуно Секейра беше изведен по фланга. От аутлинията той центрира по земя, а звездата на Брага Рикардо Орта вкара за 0:1.

Постепенно двата отбора започнаха да си разменят инициативата, като през период от около 5 мин единият състав владееше топката, а после другия. В крайна сметка обаче не се стигаше до интересни положения пред вратите на Кристиян Кахлина и Матеуш и така първото полувреме завърши без повече голове.

В 65-ата минута топката попадна на волето на Рикардо Орта, който отправи мощен удар, но не се наложи намеса на Кахлина, тъй като защитник в зелен спортен екип успя да блокира.

В 80-ата минута гостите нацелиха гредата за втори път в срещата. Марио Гонсалес комбинира на двойно със свой съотборник, след което отправи много опасен удар. За късмет на Кахлина, топката се удари точно в сглобката.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
412