Пробвайте знак Х за Мидтиланд - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Мидтиланд - Лудогорец

Мидтиланд - Лудогорец
Стадион: "Арена Хернинг", Хернинг
Дата: 16.09.2021г.
Час: 19:45 ч.
Съдия: Алияр Агаев (Азербайджан)


Лудогорец гостува на Мидтиланд в първа среща и за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Двата тима премериха сили през 2020-та година, когато разградчани бяха елиминирани още във втория предварителен кръг на Шампионска лига. Сега те ще искат реванш, като отборът изглежда по-добър от тогава. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Двама от титулярните защитници на Лудогорец през този сезон - Оливие Вердон и Жордан Икоко са с контузии. Това е причината те да не играят в мача с Черно море, а участието им в срещата с Мидтиланд е под въпрос. Ако националите на Бенин и ДР Конго (б.а. - пропуснаха последните мачове на африканците именно заради въпросните травми) не се възстановят, техните места ще бъдат заети съответно от Жосуе Са и Сисиньо. Именно те бяха титуляри срещу Черно море. Пиерос Сотириу, който също имаше здравословни проблеми, е възстановен и ще вземе участие в срещата.

Лудогорец отпътува за мача с Мидтиланд от първия кръг на груповата фаза на Лига Европа без треньора Валдас Дамбраускас. Литовският специалист се е почувствал зле и от съображение за сигурност за здравето на всички е взето решение да остане в България. Предстои да бъде тестван за коронавирус и ако резултатът му бъде отрицателен може да се направи организация да отпътува за Дания. В противен случай разградчани ще бъдат водени от Станислав Генчев. Дамбраускас все пак ще има последната дума по повечето въпроси, като той ще поддържа връзка с щаба си чрез интернет.

Датският Мидтиланд загря с победа с 2:0 над Нордселанд преди домакинството на Лудогорец идния четвъртък. Головете за победителите отбелязаха Исаксен в 46-ата минута и Линд в 76-ата, едва 5 минути, след като се появи на терена. Българският нападател Божидар Краев не попадна в групата за мача. Краев обаче е в групата за мача с българите и не е изключено да се появи в игра. Вероятността да е титуляр обаче е твърде малка.

 

ПРОГНОЗА: МИДТИЛАНД - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
533