Солскяер: Не направихме всичко както трябва


Н. Гавазов

Солскяер: Не направихме всичко както трябва

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира поражението на отбора във финала на Лига Европа срещу Виляреал.

"В съблекалнята е тихо. Всички са разочаровани. Това е футболът - понякога едно попадение решава всичко. Трябва да извлечем поука от това. Нужно е да опитаме това чувство на вкус  и да направим така, че никога повече да не го изпитаме. Не успяхме да се включим и не играхме толкова добре, колкото можахме. Мисля, че започнахме добре, но съперниците вкараха с единствения си удар към вратата. Разбира се, разочаровани сме, че отново пропуснахме след статично положение. Не ни позволиха да играем, затвориха зоните, защитаваха се добре. Не създадохме достатъчно сериозни моменти. Сега не е моментът да посоча какво бих направил по различен начин. Но когато останете без трофей, това означава, че не сте направили всичко както трябва", заяви Солскяер.

Виляреал победи Манчестър Юнайтед във финала на Лига Европа. Срещата се проведе на стадион "Енерга" в Гданск и завърши при резултат 1: 1 (11:10 при дузпи).

  Сподели
473