Солскяер: Календарът се прави от хора, които не са играли футбол


Н. Гавазов

Солскяер: Календарът се прави от хора, които не са играли футбол

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира класирането на отбора за финала на Лига Европа след сблъсъка с Рома в полуфиналите на турнира.

"Хубаво е да си на финала. Играхме едно много, много добро полувреме на "Олд Трафорд“, което ни помогна много. Разочарован съм, че загубихме в днешния мач, играта през второто полувреме бе особено разочароваща.

Рома можеше да спечели лесно с резултат 8: 6. Това бе странна игра. Продължавахме да им даваме топката, но за щастие имаме един от най-добрите вратари в света. На финала сме и очакваме с нетърпение 26 май.

Календарът на Манчестър Юнайтед? Това е нечувано. Прави се от хора, които никога не са играли футбол на това ниво. Това е физически невъзможно за играчите. За тези четири срещи се нуждаем от всеки играч. Трябва да сме готови за този сегмент от календара", заяви Солскяер.

Припомняме, че мачът от 34-ия кръг на английското първенство между Манчестър Юнайтед и Ливърпул беше отложен за 13 май поради протести на феновете на "червените дяволи".  Така от 9 май до 13 май хората на Солскяер ще изиграят три мача - с Астън Вила (9 май), Лестър Сити (11 май) и Ливърпул (13 май).

  Сподели
181