Пиоли: Ще бъде много трудно срещу Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Пиоли: Ще бъде много трудно срещу Ман Юнайтед

Старши -треньорът на Милан Стефано Пиоли сподели очакванията си за реванша от осминафиналите на Лига Европа срещу Манчестър Юнайтед.

"Всички изиграни мачове ни помогнаха да станем по-добри. Но резултатът от четвъртък е важен, искаме да победим силен противник. Трябва да се стремим към победа. Ибрахимович и Бенасер са в състава. Радвам се да видя, че се възстановиха. Фактът, че Златан се завръща е много важен. Няма да играе 90 минути, но ще видим какво ще се случи. Сутрешната  тренировка ще бъде важна за Романьоли, Калабрия и Рафаел Леау. Ние обаче показахме, че сме в състояние да се справим със задачите и в лицето на голям брой контузени играчи. Не знам как Златан се представи на фестивала в Сан Ремо, не гледах видеото, но той е абсолютен шампион на терена и очакваме много от него през този сезон.

Знаем колко добър е Манчестър Юнайтед, какво ни предлага. Ще бъде много трудно. Те отдавна не са губили, трябва да играем много добре, за да отидем по-нататък. В първия мач те се опитаха да действат агресивно, а ние добре започнахме атаките си от нашата врата. Резултатът от "Олд Трафорд“ не трябва да ни влияе по никакъв начин. Утре трябва да действаме по компактен, балансиран и опасен начин", заяви Пиоли.

  Сподели
189