Ман Юнайтед със сериозни проблеми преди мача с Милан


Н. Гавазов

Ман Юнайтед със сериозни проблеми преди мача с Милан

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори за състоянието на отбора преди първия мач от 1/8-финалите в Лига Европа с Милан.

"Не мисля, че Маркус Рашфорд ще може да играе в този мач. Той все още лекува травма и днес не е участвал в общите занимания. Въпреки факта, че винаги съм оптимист, мисля, че утре той няма да влезе на терена, а също така може и да не играе този уикенд в мача от Висшата лига.

Неговият бяг на 55-65 метра срещу Манчестър Сити, което доведе до контузия, демонстрира този глад, воля, скромност, които са ни присъщи. По това време сигурно си заслужаваше, но контузиите на футболистите никога не правят щастливи треньорите.

Не съм сигурен, че изобщо някой ще се върне в мача срещу Милан. Давид Де Хеа не е на разположение, Дони ван де Бек не е на разположение, Пол Погба също. Може би Единсон Кавани може да ни помогне, но най-вероятно няма да играе и утре. Мога да кажа същите думи за Хуан Мата. Така че ситуацията е същата като преди мача с Сити, само минус още един играч - Рашфорд", заяви Солскяер.

Двубоят между Манчестър Юнайтед и Милан ще се проведе утре, 11 февруари, на стадион "Олд Трафорд". Началото е в 19:55 часа българско  време.

  Сподели
411