Късен гол запази интригата между Звезда и Милан (видео)


FUTBOL-TV

Късен гол запази интригата между Звезда и Милан (видео)

Цървена звезда и Милан завършиха наравно при резултат 2:2 на “Райко Митич" в първия двубой помежду им от 1/16-финалите на Лига Европа. "Росонерите" бяха по-близо до успеха, но въпреки това сърбите успяха да стигнат до равен и да оставят интрига и за реванша.

Радован Панков си отбеляза автогол в 42-ата минута. Саму Кастийехо центрира по земя отдясно, а Радован Панков опита да спре топката, но вместо това я прати във вратата на своя отбор - 1:0 за Милан.

Преди това в 12-ата минута топката отново бе във вратата на домакините, но голът не бе зачетен. Кулулу проби отдясно и центрира, а вратарят на звезда Милан Борян увисна, а топката отиде в Манджукич, който отклони с глава за Ернандес и той отблизо вкара. При проверката на ВАР обаче реферът видя ръка на испанския футболист на Милан и попадението бе отменено.

Гелор Канга изравни от дузпа в 52-ата. Капитанът на гостите Алесио Романьоли игра с ръка в наказателното си поле, а това означаваше дузпа, която Канга реализира за 1:1. В 59-ата Панков фаулира Ернандес, а съдията посочи бялата точка този път в полза на "росонерите". ВАР потвърди неговото решение, а самият французин превърна дузпата в гол. 

В 77-ата минута реферът изгони за втори жълт картон Родич и сърбите останаха с човек по-малко.

В добавеното време на мача резервата Милан Павков донесе равенството за домакините.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
312