Акрапович преди Рома: Мислим как да свалим напрежението при играчите


FUTBOL-TV

Акрапович преди Рома: Мислим как да свалим напрежението при играчите

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори пред медиите преди утрешния мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Рома. Ето какво каза наставникът на "червените" на своята официална пресконференция:

"Първият мач между ЦСКА и Рома бе добър за нашия отбор. Очакваме и утре да покажем нашите качества. Искаме да сме агресивни, да се представим на добро ниво и голямото ми желание е да вкараме гол. На няколко позиции имаме по няколко добри играчи и не ми се налага да залагам на едни и същи футболисти. Събраха се много мачове и момчетата имат нужда от почивка. Искаме да вкараме малко свежест. Ще говорим с футболистите кой как се чувства и ще решим за стартовия състав малко преди старта на двубоя", заяви Акрапович.

"Проблемите при нас е само липсата на Жул Кейта, който се прибра в родината си, за да се грижи за семейството си, след като брат му почина. Джером Синклер пък има здравословни проблеми. Ще се опита да тренира с нас. Другите всички са здрави. Надявам се да покажем добра игра. Не е приятно за играчите, че не са вкарали още гол в Лига Европа. Мислим как да свалим напрежението от тях. Играчите видяха, че в последните мачове могат да вкарват. Създаваме достатъчно шансове и е само въпрос на време да го направим", добави още Акрапович.

  Сподели
229