Лудогорец ще приключи с Лига Европа със загуба


FUTBOL-TV

Лудогорец ще приключи с Лига Европа със загуба

Лудогорец - ЛАСК Линц
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 10.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.
Съдия: Виталий Мешков (Русия)


Лудогорец приема ЛАСК Линц на своя стадион в последен мач от груповата фаза в турнира Лига Европа. Двубоят е от без значение и за двата отбора, които ще завършат на последните две места в групата и със сигурност няма да продължат в следващата фаза на надпреварата. Така срещата е повече за чест и слава. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев изрази оптимизъм преди утрешния мач с ЛАСК Линц в Разград. Специалистът е убеден, че тимът му ще запише първа победа в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа.

"Във всеки мач допускаме грешки в защита и винаги сме догонващ отбор. Трябва да променим това и ние да сме отбора, който първи вкара гол. Трябва да сведем непредизвиканите грешки до минимум и да наложим своя стил. Аз съм сигурен, че ще играят с най-добрите си футболисти и ще искат да спечелят мача. Те имат дерби, ние имаме мач с Черно море. В Лига Европа всеки иска да покаже най-доброто от себе си и да печели точки. ЛАСК ще излезе с най-доброто и ще търси победа", заяви Генчев.

Относно спекулациите за нов треньор на отбора той заяви: "Това не е нова ситуация за мен. През миналата година бях в същото положение. Концентрирал съм се върху работата си отборът да играе в добре. Спекулации винаги има. Всичко опира до резултатите. Мен не ме притесняват тези неща, нито ми пречат на работата“.

Той призна, че се обмислят няколко варианта за заместник на Антон Недялков, но няма да се променя системата на игра на база неговото отсъствие.

Срещата на "Хювефарма Арена" със сигурност пропускат Драгош Григоре, който е наказан и контузения Антон Недялков, който е със счупен пръст.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛАСК ЛИНЦ 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
288