Груби грешки в защита провалиха ЦСКА срещу Йънг Бойс


FUTBOL-TV

Груби грешки в защита провалиха ЦСКА срещу Йънг Бойс

ЦСКА записа тежко поражение с 0:3 от Йънг Бойс в мач от група "А" на Лига Европа. И трите попадения в срещата паднаха през първото полувреме. В антигерой за "армейците" се превърна бранителят Юрген Матей, който бе виновен и за трите гола.

"Червените" започнаха двубоя много слабо и допуснаха изоставане в резултата още в 97-ата секунда. Феликс Мамбимби (2) изведе домакините напред още в самото начало, наказвайки грешка на Матей и Антов. Миралем Сюлеймани (19) удвои, като отново вина за гола имаше Матей. Отново Мамбимби (31) направи резултата класически, като този път нидерланският бранител на ЦСКА покри засадата, която се очертаваше.

В края на първата част българите пропиляха отличен шанс да се върнат в мача. Али Соу бе изведен добре срещу вратаря, но нападателят нацели греда, а при добавката Йомов прати топката мрежата, но от другата страна - аут.

След почивката ЦСКА заигра по-добре, но Йомов, Пеняранда  и Соу не успяха да се разпишат. Така ЦСКА инкасира втора загуба в Лига Европа през този сезон.

  Сподели
121