Тотнъм с лесна победа в Разград (видео)


FUTBOL-TV

Тотнъм с лесна победа в Разград (видео)

Лудогорец записа трета поредна загуба в групите на Лига Европа. Тази вечер разградчани инкасираха поражение с 1:3 срещу гостуващия Тотнъм в мач от група "J" на Лига Европа.

"Шпорите" не оставиха съмнения в класите на двата отбора и още от самото начало натиснаха съперника си. След две минути игра удар на Кейн мина малко над вратата. Малко след това отново централният нападател бе близо до попадението, но далечният му шут се срещна в гредата на Илиев. В деветата минута удар от фаул на Бейл бе избит от стража на българите.

В 13-ата минута логичното се случи и англичаните поведоха. При едно центриране от ъглов удар Кейн надскочи без проблем Вердон и прати топката в мрежата. Това бе гол номер 200 за него с фланелката на Тотнъм.

20 минути по-късно Тотнъм вкараха втори гол. Кейн бе изведен непокрит отдясно и прокара топката под крака на Вердон, за да подаде на Моура на празна врата, за когото остана лесната част - да вкара за 2:0.

След почивката българският шампион заигра по-добре и успя за кратко да се върне в мача. Удар на резервата Бърнард Текпетей бе блокиран, но се получи рикошет, след който Кешерю засече топката във вратата на Харт - 1:2.

В 62-ата минута гостите отново си върнаха преднината от два гола. Резервата Хюн-Мин Сон намери на празна врата Ло Селсо, който фиксира крайното 3:1. До края мачът се доиграваше и в крайна сметка Тотнъм си тръгна с трите точки от Разград.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
225