Тотнъм ще си тръгне с победа от Разград


FUTBOL-TV

Тотнъм ще си тръгне с победа от Разград

Лудогорец - Тотнъм
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 05.11.2020 г.
Час: 19:55 ч.
Съдия: Фран Йович (Хърватия)


Лудогорец приема Тотнъм на своя стадион в Разград в трети двубой и за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани инкасираха две поражения от началото в своята група, а сега им предстои най-тежкото изпитание. Англичаните са фаворити, като FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват знак - 2.

Поне 4 рокади ще направи Станислав Генчев по състава за домакинството на Тотнъм в сравнение с този, на който заложи при успеха с 1:0 над Левски през уикенда. В отбрана за Лудогорец ще се завърнат десният бек Сисиньо, както и централният защитник Оливие Вердон.

Последният се появи на терена и срещу "сините", защото трябваше да замени контузения Са. В средата на терена пък ще започне Стефан Баджи, който бе резерва срещу столичани, и така и не се появи в игра. Както е известно, капитанът Светослав Дяков, който започна срещу Левски, не е картотекиран за Лига Европа и няма как да играе срещу "шпорите". В 11-орката на Лудогорец ще бъде и Доминик Янков. Последният получава доста похвали, като в Разград се надяват това да е първият юноша на клуба, с когото да се гордеят.

Почти сигурно треньорът Генчев ще може да разчита на двама от основните си футболисти – Клаудиу Кешерю и Кирил Десподов. Двамата не са играли от загубата с 1:2 от Антверпен и пропуснаха визитата в Монтана, гостуването на ЛАСК Линц, както и домакинството на Левски. В тяхно отсъствие атаката водеше Елвис Ману, който отбеляза общо 4 гола като централен нападател, а срещу Левски таран беше младокът Димитър Митков.

Почти сигурно е, че Кешерю и Десподов няма да са титуляри, защото не са готови за цял мач. Но навярно ще влязат на терена през втората част. Така от атакуващите играчи извън строя продължават да бъдат само Вандерсон и Ихинио Марин, които ще се върнат на терена чак през пролетта.

Друга добра новина за Лудогорец е свързана с централния бранител Жосуе Са. Португалецът започна като титуляр срещу Левски, но напусна, тъй като получи удар в главата след сблъсък с Андриан Краев. Вместо него на терена се появи Оливие Вердон, който ще е титуляр срещу Тотнъм.

"Когато се играе през три дни, е трудно да се изкара с един състав, имаме доста равностойни играчи, затова предприемаме и ротации. Имаше нужда някои играчи да починат и затова не играха срещу Левски. Срещу Тотнъм реално няма какво да губим. Трябва да излезем и да играем като равен с равен. Идеята е да спечелим точки", заяви треньорът на Лудогорец Станислав Генчев.

Ако разградчани останат с празни ръце от двубоя, то ще кажат "чао" на амбициите си да достигнат елиминационната фаза на ЛЕ. А Жозе Моуриньо е категоричен и вече е наясно дали Гарет Бейл ще стартира срещу Лудогорец. Специалния почти сигурно няма да пести сили и ще заложи на най-добрите си футболисти, въпреки натоварения график.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ТОТНЪМ 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
305