Лудогорец с поражение и от ЛАСК Линц (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец с поражение и от ЛАСК Линц (видео)

Лудгорец допусна второ поредно поражение в своята група от турнира Лига Европа. Тимът от Разград загуби с 3:4 от ЛАСК Линц и остава единственият отбор в своята група, който няма точка до този момент.

Срещата започна по най-лошия възможен начин за българите. След около 2 минути игра Балич се възползва от грешка на Моци и Вердон, които се объркаха и оставиха играчът на домакините да овладее, да напредне с топка в крака и да стреля към вратата на Пламен Илиев, който не можа да се намеси - 1:0. В 12-ата минута след корнер - Мичоръл центрира по земя, а играч на домакините пропусна топката. Тя се озова в Грюбер, който останал сам на точката на дузпата реализира второ попадение за ЛАСК.

В 15-ата минута разградчани отнеха топката в половината на ЛАСК и Сантана намери непокрития Ману, който сам срещу вратаря хладнокръвно намали на 2:1.

В 34-ата минута домакините реализираха трети гол. Андраде получи остър пас вляво, а Моци покри засадата. Андраде центрира към Рагуж, който от легнало положение с левия крак прати топката техничко в българската врата - 3:1.

В началото на втората част австрийците стигнаха до четвърто попадение. След една многоходова атака Балич стреля към вратата. Ударът му вероятно нямаше да доведе до гол, но след два рикошета във футболисти на Лудогорец, фаталният от които във Вердон, кълбото се озова отново в мрежата на Лудогорец.

В 67-ата минута българският шампион реализира второ попадение. Еливс Ману бе изведен по чудесен начин от Алекс Сантана сам срещу вратаря на домакините Шлагер. Атакуващият футболист на Лудогорец напредна и останал сам стреля. Топката се удари от вратаря, но въпреки влезе в мрежата му.

В 72-ата минута Каули подаде на Ману, който стреля към вратата, а Гъргич блокира изстреля на Ману с ръка и бе изгонен от съдията, като освен това се стигна и до дузпа за българите. Ману стреля перфектно и направи резултата 3:4. До края обаче до нов гол не се стигна и така Лудогорец инкасира ново поражение.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
222