Години по-късно Антеврпен взе скалпа на още един роден отбор


FUTBOL-TV

Години по-късно Антеврпен взе скалпа на още един роден отбор

Лудогорец загуби от Антверпен с 1:2 в среща от Лига Европа, която се игра в Разград.След повече от 30 години след невероятната победа над Левски, днес белгийците удариха и Лудогорец.

Гостите бяха по-активни през първата част и направиха няколко пропуска пред вратата на Пламен Илиев. След половин час игра обаче реферът можеше да даде дузпа за Лудогорец. Кирил Десподов направи хубав пробив и шутира от границата на наказателното поле, а топката се отби в лявата ръка на Ричи Де Лает, който пробва да блокира удара. Израелският рефер Рой Райншрайбер обаче реши да не посочва бялата точка

Ихиньо Марин откри резултата в полза на българския шампион в 46-ата минута. Eлвис Ману подаде към Марин, който вкара страхотен гол с плътен шут от дистанция. Последваха нови ситуации пред вратата на гостите, но без нов гол.

Така се стигна до 63-ата минута, когато Питер Гергенс изравни с удар с глава. В 71-ата минута Рефаелов се възползва от груба грешка на Алекс Сантана и останал сам срещу Пламен Илиев направи 2:1 за белгийците.

  Сподели
227