Антов: В Лига Европа постигнахме своята цел, а тези мачове сега са бонус


FUTBOL-TV

Антов: В Лига Европа постигнахме своята цел, а тези мачове сега са бонус

На специална церемония в Пресклуб "БългарияЦСКА и Стамен Белчев бяха наградени за отбор и треньор на месец септември.  Армейците получиха   16 гласа от участвалите в  анкетата на Пресклуба  20 спортни медии и редакции за достигането до плейофите за влизане в групите на Лига Европа, а 4 гласа има националният отбор по волейбол за юноши до 18 г., който се класира на 4-то място на Европейското първенство.

Капитанът на ЦСКА, Валентин Антов, който  получи наградата за Отбор на месеца, сподели, че очаква с нетърпение срещите от Лига Европа и че “червените" имат своите шансове за   успешно представяне  в групата.

"Благодаря   от името на целия отбор за наградата. Радвам се, че успяхме да зарадваме феновете и да постигнем  нещо голямо.  Пожелавам на  другите номинирани  да продължат да се развиват“, каза  Антов и допълни:

"Не мисля, че има подценяване. Както каза треньорът малко не ни достига, за да побеждаваме в мачовете от вътрешния шампионат. Работим обаче добре, за да сме във форма и да постигаме необходимите успехи. Трябва обаче да вдигнем нивото в първенството, където се очаква повече от нас. В Лига Европа постигнахме своята цел, така че тези мачове сега са бонус. В тази фаза   няма слаби отбори. Съперниците са трудни, но ако тръгнем с една хубава победа, то шансове със сигурност ще имаме“, заключи Антов.

  Сподели
90