ЦСКА в групите на Лига Европа, след обрат срещу Базел (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА в групите на Лига Европа, след обрат срещу Базел (видео)

ЦСКА се класира за групите на Лига Европа. "Армейците" се наложиха с 3:1 като гости на Базел в плейофен мач от надпреварата.

Всичките голове паднаха след почивката. През първата част двата отбора си размениха по едно добро положение, като за българите - Георги Йомов бе близо до гол. Той се възползва от неразбирателство в отбраната на домакините и излезе сам срещу Николич, но ударът му бе прекалено слаб и не затрудни стража, който улови топката.

Малко след почивката домакините получиха спорна дузпа. Антов направи шпагат срещу Пулулу и реферът веднага посочи бялата точка. Кабрал превърна дузпата в гол и даде аванс на домакините. ЦСКА натисна до края на мача и това даде резултат. Първо последваха няколко пропуска пред вратата на Базел, но в 72-ата минута Тиаго се разходи из защитата на домакините и след това стреля неспасяемо - 1:1.

В 88-ата минута Санкаре бе фаулиран пред наказателното поле на домакините. Тиаго стреля и след рикошет в стената топката се озова в мрежата на Базел за втори път. В добавеното време Енрике се справи с няколко защитници на Базел и подаде към Ахмедов, който се разписа за крайното 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
470