Митко Илиев: Бяхме на 15 минути от това да отстраним Тотнъм!


FUTBOL-TV

Митко Илиев: Бяхме на 15 минути от това да отстраним Тотнъм!

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви след загубата от Тотнъм, че тази вечер ще се помни дълго макар и с горчив вкус.

"Със смесени чувства съм след този мач. Изключително съм горд от начина, по който се противопоставихме срещу Тотнъм. От друга страна много дълго време ще ни боли, защото бяхме на 15 минути от исторически успех“, сподели Илиев.

"Реално бяхме на 15 минути и няколко мига концентрация от това да отстраним Тотнъм. Такива мачове само могат да ни помогнат, за да се развиваме като отбор. Бяхме на броени минути да направим половин Пловдив щастлив“, добави той.

"Тотнъм имат футболисти, които са на много-много високо ниво. Хари Кейн е един от най-добрите нападатели в света. Сон ми направи много силно впечатление. Със сигурност са много по-атлетични и бързи“, продължи капитанът на Локомотив Пловдив.

"Мачът се разви по нашия план. Планът ни се изпълни. Вкарахме в точния момент. Можехме да вкараме и втори гол, но техният вратар направи много добро спасяване малко, след като поведохме.“

"Може само да се гордеем. Бяхме на минути от сензацията. Тази вечер ще се помни дълго макар и с горчив вкус“, каза още Димитър Илиев.

  Сподели
92