Митко Илиев: Тотнъм имат слабости


FUTBOL-TV

Митко Илиев: Тотнъм имат слабости

Капитанът на Локомотив Пловдив и Футболист номер 1 на България за 2019 година Димитър Илиев даде интервю за официалния сайт на "смърфовете“ преди предстоящия мач с Тотнъм. Играчът сподели своите очаквания за сблъсъка от втория квалификационен кръг на Лига Европа с “шпорите" (утре, 19:00 часа). 

"Всички в отбора сме доста нетърпеливи да дойде мача с Тотнъм, това е все пак участник във финала на Шампионската лига през 2019 година. Това е исторически мач не само за Локомотив, но и за цял Пловдив. Както целият град тръпне в очакване, така и ние, футболистите, с нетърпение очакваме да се изправим срещу един от най-добрите отбори в Европа“.

"Като всеки отбор и Тотнъм има слабости особено в началото на сезона не мисля, че ще са във върхова форма. Наблюдавахме им мача с Евертън, треньорският щаб ни запозна със силните и не до там силните им страни. Въпросът е ние как ще противодействаме и от нас си зависи дали по някакъв начин ще можем да се противопоставим на силния отбор на Тотнъм“.

"Моментът е такъв, че всички фенове, нашите, както и тези на Тотнъм, най-вече българските им привърженици, са чакали дълго този момент, но няма да могат да гледат мача на живо. Такава е реалността. Ние свикнахме да играем без публика в Европа през този сезон. Ще направим всичко възможно да не усетим тяхната липса“.

130