Шпорите ще нощуват в София, Моуриньо с онлайн пресконференция


FUTBOL-TV

Шпорите ще нощуват в София, Моуриньо с онлайн пресконференция

Сериозни мерки за сигурност е предприело ръководството на Тотнъм за визитата в България. "Шпорите“ пазят в тайна голяма част от програмата за пристигането си у нас за двубоя с Локомотив Пловдив от втория предварителен кръг на Лига Европа. Сблъсъкът, заради който под Тепетата вече са притаили дъх, е на 17 септември от 19:00 часа.

Очаква се отборът на мениджъра Жозе Моуриньо да пристигне в сряда, информира "Труд". Лондончани ще кацнат в София, където ще пренощуват и ще пътуват за "Лаута“ в деня на срещата. Португалският специалист не планира среща с родните журналисти очи в очи. Специалния ще даде онлайн пресконференция през платформата Zoom от Лондон. Това ще се случи в сряда преди заминаването на "шпорите“. След двубоя пресконференцията също ще бъде виртуална.

Тотнъм няма намерение да се среща с българския фенклуб на тима, който бе подготвил изненада за футболистите и треньорския щаб.

На "Лаута“ довършват последните промени по стадиона за предстоящата визита на финалиста в Шампионската лига от 2019 година, за да отговаря на всички условия на УЕФА за COVID-19. Феновете на "смърфовете“ на свой ред планират сериозна подкрепа за своите любимци, въпреки че трибуните в четвъртък ще останат празни. Хиляди "черно-бели“ привърженици ще изгледат двубоя на видеостена, разположена в близост до съоръжението.

  Сподели
134