Антов: Ако следваме тактическата дисциплина, няма да имаме проблем


FUTBOL-TV

Антов: Ако следваме тактическата дисциплина, няма да имаме проблем

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев и капитанът на отбора Валентин Антов дадоха пресконференция преди първия двубои на тима в европейските клубни турнири през този сезон. Те споделиха пред медиите очакванията си за предстоящия сблъсък срещу малтийския Сиренс. Футболната среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа  е в четвъртък (27 август) от 20:00 часа и ще се играе на стадион "Българска армия", но без публика заради пандемията от коронавирус.

"Емоциите са положителни. Надявам се след мача да имаме повод за радост и да продължим в следващия кръг", започна Антов.

Относно това, че е най-младият капитан в историята на клуба:

"Това е голяма чест за мен. ЦСКА е най-големият отбор в България. Това е голяма отговорност. Надявам се да дам всичко то себе си и отборът да продължи напред. Ние сме един добър отбор. Все по-добре навлизаме. Разбираме какво се иска от нас. Имаме си определена тактика, която искаме да използваме. Ако следваме тактическата дисциплина, няма да имаме проблем. Можем да се справим много добре. Всички момчета се напасват много добре", увери капитанът.

За липсата на повиквателна в мъжкия национален отбор:

Няма какво да се сърдя. Още съм млад. Имам време да играч за националния отбор. Сега съм повикан за мачовете на отбора до 21 години и имаме сериозен шанс да се класираме за европейското първенство. Имаме важен мач. Нашият отбор отдавна не е имал такава възможност", допълни още защитникът.

69