Пробвайте знак - 1 за Кукеси срещу Славия


FUTBOL-TV

Пробвайте знак - 1 за Кукеси срещу Славия

Кукеси - Славия
Стадион: "Зечир Юмери", Кукъс
Дата: 27.08.2020 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Арда Кърдешлер (Турция)


Славия гостува на албанския Кукеси в среща от първия предварителен кръг на Лига Европа. "Белите" имат проблеми преди срещата и може би са единственият роден отбор, който не влиза в мача си от евротурнирите като "фаворит". Не е изключено участието на тима да приключи доста бързо. Такава е и прогнозата на FTV и на Futbolbet - знак 1.

Футболистът на Славия - Емил Стоев ще пътува с отбора за гостуването на албанския Кукеси от турнира Лига Европа. Един от контузените флангови футболисти на "белите" вероятно няма да може да играе от първата минута, но ще е опция като резерва. Той до последно бе под въпрос, но явно все пак има някакви шансове да играе.

Радослав Кирилов отпада от сметките на старши треньора Златомир Загорчич. Футболистът лекува контузия и не е готов. В следващите седмици се очаква и завръщането на ветерана Дарко Тасевски в състава на тима от столичния квартал Овча Купел. На този етап обаче той не е опция.

Наставникът на Славия Златомир Загорчич остана огорчен от последния мач на отбора (поражението с 0:2 от Локомотив Пловдив като домакин). Треньорът сподели притесненията си от късия състав, с който разполага и подчерта, че ще говори с ръководството по този въпрос.

"Имаме двама-трима контузени. Сега много сериозно трябва да седнем и да си поговорим и да направим една голяма вътрешна промяна в клуба. Да говорим с ръководството какво ще правим нататък. Имаме нужда от футболистите си и се надявам вече най-много заради тези в съблекалнята, които се раздаваха максимално. Просто, когато на определени позиции като нямаш футболистите, не се получава", започна той.

"В днешния мач имахме 4 позиции на хора, които не играят на този пост. Много е трудно за работа. Искам да си поговорим с ръководството да видим какво може да се направи нататък", продължи специалистът.

Относно оставането му в отбора:

"Когато говорим с ръководството, тогава ще стане по-ясно. Когато един треньор няма резултати, какво може да се очаква? Искам да си поговорим какви са перспективите и амбициите и тогава вече ще мога да кажа нещо по-ясно", завърши Заги.

Иначе Славия готви един трансфер и той е свързан с Александър Тонев. Последният си тръгна от Ботев Пловдив и може да подсили "белите". Така или иначе той няма да играе в Албания.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов няма да пътува за двубоя на тима срещу Кукеси в Тирана.

"Няма да съм с отбора. Ще гледам по телевизията. Дано победим, да се отприщят нещата. Но Божа работа е, един двубой е", коментира президентът на столичани.

 

ПРОГНОЗА: КУКЕСИ - СЛАВИЯ 1:0 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
281